Monday, March 25, 2013

Жарко Пејковски Ж'ба во „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: 25.03.2013

Драги слушатели,
Ве поканувам во понеделник 25.03.2013 година, од 21-22 ч. на Канал 103, да го проследите најновото издание на „60 минути со Соња Исмаил", во кое гостин ќе биде Жарко Пејковски Ж'ба од групата Аутмајнд. 
Музика и муабет на радио, идеална варијанта за понеделник.
Стриминг на http://radiostream.neotel.mk:8000/kanal103.m3u 
http://radiostream.neotel.mk/kanal103 и http://radio.spodeli.org/103?play 

Снимка од разговорот со Роботек во „60 минути со Соња Исмаил"

Снимка од разговорот со Роботек во „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 од 04.03.2013 година. 
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-103-04032013/

Monday, March 4, 2013

Роботек во „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 04.03.2013


Роботек во „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103. За музиката што сака да ја слуша, за музиката што ја создава, за она што се нарекува сцена, за Скопје, за животот, на кратко :)
Бидете со нас, во понеделник 04.03.2013 од 21-22 ч. на Канал 103.

За оние без класичен радио приемник, ова се линковите за стриминг: 
http://radiostream.neotel.mk:8000/kanal103.m3u 
http://radiostream.neotel.mk/kanal103 
http://radio.spodeli.org/103?play