Monday, January 6, 2014

Традицијата продолжува! Зоки Бејбе во првата емисија оваа година! Понеделник 06.01.2014 ::: 21-22 ч. ::: Канал 103

Драги слушатели,
Со задоволство би сакала да ве информирам дека традицијата продолжува. Како и претходните неколку години, во првото издание на „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 во новата 2014-та година, гостин ќе ми биде мојот драг и почитуван пријател Зоки Бејбе. Очекувајте музика, блесави разговори и секако, смеење. Само за вас, во понеделник 06.01.2014, од 21-22 ч. на Канал 103. За оние без класичен радио приемник, ова се линковите на кои што ќе можете да не следите во живо. http://radiostream.neotel.mk/kanal103 и http://radio.spodeli.org/103?play