Monday, April 1, 2013

Никола Коџабашија во „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: 01.04.2013 ::: 20-21 ч.

Почитувани, 
со нескриено задоволство ви го најавувам гостувањето на Никола Коџабашија во „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103, во понеделник 1-ви април 2013, од 20-21 ч. Пијанист, диригент, композитор... И човек со урнебесен хумор. Идеален за првоаприлски муабет во радио.
Бидете со нас!
*Ова издание ќе се емитува еден час порано од вообичаениот термин. Слушајте не од 20-21 ч. на Канал 103.