Monday, May 14, 2012

Снимка од 60 минути со Хипнополис на Канал 103

Снимка од гостувањето на Небојша Тодоровски и Зоран Зафировски од кумановскиот бенд Хипнополис во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103. Разговор и премиерно преслушување на нивниот надоаѓачки деби албум. Уживајте!
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-07052012/

Tuesday, May 1, 2012