Tuesday, May 1, 2012

Снимка од 60 минути со Да Џака Накот на Канал 103


Снимка од 60 минути со Да Џака Накот на Канал 103. 
Музика, муабет и смеење. 
Чујте и почујте. Џака у куќа.
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-30042012/

No comments:

Post a Comment