Monday, August 22, 2011

60 минути со Марија Стојанова ::: понеделник 22.08.2011 ::: 21-22 ч.

Драги пријатели,
по летниот распуст, Канал 103 назад на шините!
Во вечерашното издание на 60 минути, гостинка ќе ми биде Марија Стојанова, дел од тимот на БОШ Фестивал (http://www.boshfest.comкој ќе се одржува во Гевгелија од 26-28 август 2011.  
Бидете со нас, од 21-22 ч. на Канал 103!
live streaming: http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

No comments:

Post a Comment