Monday, July 14, 2014

Иван Дургутовски во „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 | понеделник 14.07.2014

Иван Дургутовски е графички дизајнер од Ресен.
Извонредно талентиран, умен и најважно, со сјајна смисла за хумор.
За него дознав на фејсбук, а се запознавме во „Јагода". 
Иван е еден од оние кои ми ги разведруваат миговите поминати на Интернет.
Плус слуша кул музика.
Вечер ќе ми биде на гости во „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103, од 21-22 ч.
Бидете со нас! 

*за оние без класичен радио приемник, ова се линковите за стриминг: http://radiostream.neotel.mk:8000/kanal103.m3u или http://radio.spodeli.org/103?play

No comments:

Post a Comment