Sunday, February 13, 2011

Горан Путица, гостин во 12-та епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103

Почитувани,
со неизмерно задоволство ви закажувам уште една, 12-та по ред звучна средба на Канал 103 во понеделник 14.02.2011 од 21-21 ч. Гостин во оваа епизода на 60 минути со Соња Исмаил, ќе биде Горан Путица, еден од татковците на Канал 103 и човек за кој верувам дека не се потребни спектакуларни, екстензивни најави.
Повелете во понеделник 14.02.2011 од 21-22 ч. на Канал 103.

No comments:

Post a Comment