Friday, February 25, 2011

Девојка во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 28.02.2011 ::: 21-22 ч.

Во 14-то издание на 60 минути со Соња Исмаил, со задоволство ви го најавувам гостувањето на Билјана Мирковски, или Девојка, како што гласи името на музичкиот проект на оваа извонредно шармантна девојка со ѕвонлив глас за која некогаш не сте сигурни дали ви шепоти или пее.
Во оваа прилика таа нема да пее, туку ќе ја пушта музиката која што и се допаѓа и инспирира.
Повеќе за Девојка во понеделник, 28.02.2011 од 21-22 ч. во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103.

No comments:

Post a Comment