Monday, March 7, 2011

Ади Имери, гостин во "60 минути со Соња Исмаил" ::: понеделник 07.03.2011 ::: 21-22 ч.

Во 15-то издание на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103, со задоволство ви го најавувам гостувањето на Ади Имери. Овој млад гитарист и композитор е активен член на повеќе музички состави: Јаболко за Даскалот, String Forces, Bill Skins Fifth, Next to Silence Quartet, Zdeev, The Lady said NO, DeirZor, Necrotesticvs, и др.
Повод за неговото гостување, меѓу другото е и промоцијата на неговиот албум "Јас навивам за којотот", која треба да се случи во сабота 12 март, во Ла Кања. 
Слушајте не во понеделник 7 март, од 21-22 ч. на Канал 103!
http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

No comments:

Post a Comment