Monday, April 18, 2011

20-та епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 18.04.2011 ::: 21-22 ч.

Здраво млади!
Повелете вечерва на 103-от мегахерц, од 21-22 ч. во дваесеттата епизода на "60 минути..." која во голем дел ќе биде посветена на престојниот фестивал Здраво млади! кој ќе се одржи на 22 и 23 април 2011 година во Младинскиот културен центар во Скопје! http://www.zdravomladi.com/

No comments:

Post a Comment