Monday, April 4, 2011

DADAJAM во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 04.04.2011

Во 18-то издание на "60 минути со Соња Исмаил", ќе гостува бендот DADAJAM од Берлин, Германија. DADAJAM e четиричлен состав кој негува експериментален и амбиентален звук. Во рамките на нивната мини-европска турнеја, DADAJAM ќе настапат и во Скопје, на 5-ти април, во клубот Ла Кања заедно со A VENUS FLY TRAP од Скопје. Концертот на DADAJAM во Скопје е во организација на Направи Заедно http://www.napravizaedno.com и Канал 103 и е втор промотивен настан на престојниот фестивал Здраво Млади http://www.zdravomladi.com/. Повеќе за нив, вечерва од 21-22 ч. на Канал 103.

No comments:

Post a Comment