Monday, December 26, 2011

Никола Ристановски во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 26.12.2011

Драги пријатели,
На крајот на извонредно динамичната и музички прилично потентна 2011-та, 30 и кусур емисии и дваесетина интересни гости, со задоволство ви закажувам радио рандеву во последното издание на 60 минути.
На мое нескриено задоволство, гостин во последната епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ќе биде Никола Ристановски.
Повелете, во понеделник 26.12.2011, од 21-22 ч. на Канал 103.

No comments:

Post a Comment