Monday, December 26, 2011

Снимка од 60 минути со Никола Ристановски

Снимка од 60 минути со Никола Ристановски.
Музика, муабет и happy end и покрај суптилните технички недоследности...
Enjoy!
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-26122011/

No comments:

Post a Comment