Monday, January 2, 2012

Зоки Бејбе во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 02.01.2012

Драги слушатели,
Со неизмерно задоволство би сакала да ве информирам дека традицијата продолжува. Како и лани, во првата емисија во новата 2012-та година, гостин ќе ми биде мојот драг и почитуван пријател Зоки Бејбе. 
Очекувајте внимателно подготвен музички избор, пријатен разговор и френетично смеење! Само за вас, во понеделник 02.01.2012, од 21-22 ч. на Канал 103. 


http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

No comments:

Post a Comment