Monday, January 2, 2012

Снимка од ексклузивните (пост)новогодишни 60 минути со Зоки Бејбе

Снимка од ексклузивните 60 минути со Зоки Бејбе од 02.01.2012 на Канал 103. Pure pleasure! http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-02012012/

No comments:

Post a Comment