Monday, March 12, 2012

Ана Јовковска во 60 минути на Канал 103 ::: понеделник 12.03.2012 ::: 21-22 ч.

Драги слушатели,
Во најновата епизода на "60 минути со Соња Исмаил", повторно имам драга гостинка.
Ана Јовковска е новинарка, која со својата емисија Пулс, веќе неколку години внесува светлина во извонредно контаминираниот медиумски простор во Македонија.
Со Ана ќе поразговараме за последните непријатни случувања, напливот на национализам, говор на омраза, одговорноста на медиумите, но и за можноста и желбата да се живее заедно, да се надминат тензиите и да се понуди еден поинаков концепт за заеднички живот во општество подеднакво добро за сите негови граѓани.
Бидете со нас од 21-22 ч. на Канал 103.
Можете да не слушате на вашите радио приемници или на стриминг наhttp://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

No comments:

Post a Comment