Tuesday, July 3, 2012

Снимка од 60 минути со Горан Кан - Керкез на Канал 103


Снимка од гостувањето на Горан Кан во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103, од понеделник 02.07.2012 година. Преслушување на неговиот извонреден деби албум Бои и пријатен разговор.

No comments:

Post a Comment