Monday, October 8, 2012

Радио драма од поезија во живо! понеделник 08.10.2012 ::: 21-22 ч.

Драги пријатели,
Со нескриена возбуда би сакала да ви најавам дека за прв пат, во емисијата "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103, во понеделник 08.10.2012 :од 21-22 ч. ќе биде изведена радио драма од поезија во живо.
-Ноќта кога требаше да се има секс-
радио драма од поезија

8 луѓе, како и секој викенд пред и секој потоа одат во истиот клуб со една единствена мисла - вечерта да имаат секс. Дали ова ќе биде нивната среќна ноќ?


Aвтори на текстот:
Nixter
Хемеја
Димитар Соле Љубин
Миро Славски
Сања Бежовска
Александар Василиј Станојков
Ема Радончич
Владимир Муратовски

Улоги:
Маца
Александар Пешевски
Соња Исмаил
Миро Славски
Сандра Јакасановска
Александар Василиј Станојков
Хемеја
Nixter

Техничка подршка:
Александар Сандревски

Слушајте не, во понеделник 08.10.2012 :од 21-22 ч. на Канал 103. Стриминг линк за следење на програмата на Канал 103 http://radio.spodeli.org/103?play


No comments:

Post a Comment