Tuesday, October 9, 2012

Снимка од радио драмата од поезија

Почитувани,
На овој линк можете да ја слушнете снимката од радио драмата од поезија "Ноќта кога требаше да се има секс", која што беше изведена во живо во понеделник 8-ми октомври, во рамките на емисијата "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103.  http://www.mixcloud.com/sonjaismail/08102012/

No comments:

Post a Comment