Sunday, November 25, 2012

Снимка од разговорот со СИЗ

Снимка од разговорот со Ивица Димитријевиќ и Филип Станчевски од бендот СИЗ (Самоуправна Интересна Заедница) од последната епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103.
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-siz-103-19112012/

No comments:

Post a Comment