Monday, August 26, 2013

Ана Костовска во „60 минути со Соња Исмаил“ на Канал 103 ::: понеделник 26.08.2013 ::: 21-22 ч.

Почитувани,
Со нескриено задоволство ви го најавувам гостувањето на Ана Костовска во 60 минути со Соња Исмаил на Канал 103 во понеделник 26.08.2013 од 21-22 ч.
Некои од вас Ана Костовска ја знаат како актерка, некои ја знаат од култните Бастион, некои азбуката ја научија токму со нејзина помош, преку неповторливата серија за деца Бушава азбука, во која што Ана ги пееше заразните сонгови за буквите од македонската азбука, придружувана од Влатко Стефановски и Бодан Арсовски.
Не сме договорени за што ќе зборуваме. Но ќе слушаме музика, тоа е сигурно.
Бидете со нас во понеделник 26.08.2013 од 21-22 ч. на Канал 103.

No comments:

Post a Comment