Wednesday, August 28, 2013

Снимка од гостувањето на Ана Костовска во „60 минути со Соња Исмаил“ на Канал 103

Снимка од гостувањето на Ана Костовска во „60 минути со Соња Исмаил“ на Канал 103 од понеделник 26.08.2013 од 21-22 ч. За Бастион, за театарот, за музиката, за градовите... http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%BE-%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB-103-26082013/

No comments:

Post a Comment