Monday, September 16, 2013

Игор Иванов - Изи и Торстен Вогес во „60 минути со Соња Исмаил“ на Канал 103 ::: 16.09.2013 од 21-22 ч.


Почитувани,

Со радост ви го најавувам гостувањето на режисерот Игор Иванов - Изи и актерот Торстен Вогес во 
„60 минути со Соња Исмаил“ на Канал 103, во понеделник 16.09.2013 од 21-22 ч.

Повод за нивното гостување е филмот „Соба со пијано“, последниот македонски игран филм кој својата премиера ја имаше на отворањето на фестивалот „Браќа Манаки“ во Битола.

Слушајте не на 103-от мегахерц или на http://radiostream.neotel.mk:8000/kanal103.m3u или http://radio.spodeli.org/103?play

No comments:

Post a Comment