Tuesday, September 17, 2013

Снимка од 60 минути со Игор Иванов-Изи, Торстен Вогес и Томи Салковски

Снимка од разговорот со режисерот Игор Иванов-Изи, актерот Торстен Вогес и продуцентот Томи Салковски во „60 минути со Соња Исмаил“ на Канал 103, од понеделник 16.09.2013.
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-минути-со-игор-иванов-изи-торстен-вогес-и-томи-салковски-16092013/

No comments:

Post a Comment