Friday, September 27, 2013

Снимка од разговорот со Мартин Чанаќевиќ / de:sonanz edition

Снимка од разговорот со Мартин Чанаќевиќ, еден од организаторите на фестивалот за електронска музика и медиумска уметност de:sonanz, кој ќе се случува на 27 и 28 септември 2013 г. во Скопје.

No comments:

Post a Comment