Sunday, November 28, 2010

Прво издание на "60 минути со Соња Исмаил" ::: понеделник 22.11.2010

Гостин во првото издание на "60 минути со Соња Исмаил" беше Игор Василев - Новоградска. www.myspace.com/novogradska

No comments:

Post a Comment