Sunday, November 28, 2010

Емил Хаџи-Панзов/Tripnotic - гостин во "60 минути со Соња Исмаил" ::: понеделник 29.11.2010

Со исклучително задоволство би сакала да го најавам гостувањето на Емил Хаџи-Панзов-Tripnotic во второто издание на "60 минути со Соња Исмаил" во понеделник 29.11.2010.
Емил Хаџи-Панзов е композитор, продуцент, радиски и клупски диџеј, музички новинар, промотер и сопственик на издавачката куќа Филтер. http://www.myspace.com/tripnoticc
Стриминг во живо на http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u
Подкастот од емисијата ќе биде објавен по завршувањето на истата.
Се слушаме!

No comments:

Post a Comment