Sunday, November 28, 2010

Мега кусо резиме на концертот на Бернајс Пропаганда во рамките на Таксират 12

По завршувањето на концертот на Бернајс Пропаганда во петокот на 26 ноември 2010 во преполниот клуб Колосеум, на мојот фејсбук профил напишав: Фала ви Бернајс Пропаганда. Вие спасувате животи!
Одговорно стојам зад овој исказ од причина што Бернајс се ендемски вид на македонската музичка сцена, бидејќи тие свират со сето срце, пишуваат вистински ангажирани текстови, но најбитното од се' е што тие вистински го живеат она што го пеат. 

No comments:

Post a Comment