Monday, December 6, 2010

Јулијана Милутиновиќ во "60 минути со Соња Исмаил" ::: вторник 7 декември 2010 ::: 20-21 ч

Во третото издание на "60 минути со Соња Исмаил" ќе гостува Јулијана Милутиновиќ, радио водител со долгогодишно искуство, dj и девојка која има неверојатно жестока љубовна врска со музиката. Ова издание нема да се емитува во редовниот понеделнички термин, туку ќе се емитува во вторник, 7 декември 2010 година од 20-21 ч. на фрекфенцијата на Канал 103. 
Овој пат нема да заборавам да го вклучам црвеното копче, така што очекувајте снимка.
Можете да не слушате на стариот добар начин со тоа што ќе го вклучите радио приемникот на 103-та фрекфенција или со стриминг во живо на http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

No comments:

Post a Comment