Monday, December 13, 2010

Четврта епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103

Ова е тоа време од годината, кога мериме и премеруваме. Правиме листи на најдобри и помалку добри, слушани и најслушани музики за годината што изминува... Четвртата епизода на ексклузивната емисија "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103, ќе донесе брз пресек на музичките остварувања во 2010 година. Од нив некои ќе бидат и мои потенцијални фаворити во изборот на најдобар албум за 2010 година, некои од нив воопшто нема да се најдат на таа листа. 
Се слушаме, од 21-22 ч. на Канал 103!
За оние без радио приемник, ова е линкот за стриминг во живо http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u
За оние кои ќе го пропуштат денешното издание, следува снимка.

No comments:

Post a Comment