Sunday, December 26, 2010

Гордана Настевска-Манасиевска, гостинка во 6-та епизода на "60 минути со Соња Исмаил"


Во предновогодишното издание на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103, во понеделник 27 декември 2010, од 21-22 ч. гостинка ќе биде Гордана Настевска - Манасиевска. Новинарка во најчитаниот неделник ТЕА модерна и автор на преку 300 интервјуа со импресивни личности од светот на музиката, филмот, литературата... Девојка со исклучително суптилен музички вкус. 
Слушајте во живо на: http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

No comments:

Post a Comment