Monday, January 3, 2011

60 минути со Соња Исмаил и Зоки Бејбе

За совршен старт на годината, за вашите фрагилни уши, за ваше добро здравје, повелете во понеделник 3-ти јануари 2011 година, од 21-22 ч. на 103-от мегахерц во слободниот македонски радио етер: Ексклузивни 60 минути со Соња Исмаил и Зоки Бејбе!
Доколку сте лишени од класичен радио приемник, слушајте не во живо на http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u


playlist:
1. Azari & III - Into The Night (Nicolas Jaar Remix) 
2. The Art Department - Without You 
3. Kim Ann Foxman - Creature 
4. Dinah Washington - Cry Me A River (Thruth & Soul Remixed) 
5. VA - Harlem Underground Band-Smokin 
6. Wattie Green - Wattie's Dream 
7. Tarek & Ramirez Feat Cristina Soto - Say Goodbye (Bsc Deep Mix) 
8. Toby Tobias - in your eyes (tensnake remix) 
9. Fuckpony - ride the pony original mix 
10. Hell - Hell - U Can Dance Feat. Bryan Ferry 

No comments:

Post a Comment