Monday, January 24, 2011

Снимка од 60 минути со Васко Нетковски

Снимка од 60 минути со Васко Нетковски на Канал 103. 
70 % смеење
30 % муабет
100 % лудило музика
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-24012011/

No comments:

Post a Comment