Sunday, January 23, 2011

Васко Нетковски, гостин во 10-та епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103

Во 10-та епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103, ќе гостува Васко Нетковски.
За себе скромно вели дека "сака се' што сакаат младите, party animal, вечити тинејџер, сељак од центар, носи adidas бр. 44 2/3, поборник за блуд и разврат... и така..."
Покрај ова, станува збор за извонредно духовито момче кое што има (една) сериозна врска - со музиката!
Бидете со нас, во понеделник 24.01.2011 од 21-22 ч. на Канал 103.
Слушајте не во живо на http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u или   чекајте снимка.

No comments:

Post a Comment