Sunday, January 9, 2011

60 минути со Велимир Жерновски


Понеделник 10 јануари 2011 година. Од 21-22 ч. на Канал 103.
60 минути со Велимир Жерновски, уметник од Скопје.
Доколку немате класичен радио приемник, слушајте стриминг во живо на http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u или чекајте снимка.

No comments:

Post a Comment