Sunday, December 19, 2010

5-та епизода на "60 минути со Соња Исмаил" ::: понеделник 20.12.2010

Младалачко издание на "60 минути со Соња Исмаил"! 
Гостин - Ненад Трифуновски. 
Понеделник 20.12.2010 од 21-22 ч. на Канал 103.
Стриминг на http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u
Снимка следува...
Listen up!

No comments:

Post a Comment