Tuesday, December 7, 2010

снимка од 60 минути со Јулијана Милутиновиќ

Mission accomplished! Снимка од третото издание на "60 минути со Соња Исмаил" во кое беше гостинка Јулијана Милутиновиќ. Лежерни и фини 60 минути...

No comments:

Post a Comment