Monday, September 5, 2011

Искра Гешоска во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 05.09.2011


Драги слушатели,
Со неизмерно задоволство ви го најавувам гостувањето на Искра Гешоска во следната епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103. 
Ќе чуеме музика во нејзин избор, а секако ќе се обидеме да ги начнеме и сите оние теми што живот значат.
Бидете на вистинската фрекфенција, во понеделник 05.09.2011, од 21-22 ч. 
http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

No comments:

Post a Comment