Monday, September 19, 2011

Снимка од настапот во живо на Ola Dioss & De Dash ::: 19.09.2011

Снимка од извонредниот настап на Ola Dioss & De Dash во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103. ФЕ НО МЕ НАЛ НО!
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-ola-dioss-de-dash-19092011/

No comments:

Post a Comment