Monday, October 17, 2011

Златко Ориѓански во "60 минути со Соња Исмаил" ::: понеделник 17.10.2011

Почитувани,
со задоволство ви го најавувам гостувањето на Златко Ориѓански во најновото издание на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103.
Бидејќи се сомневам дека има неупатени меѓу вас во творештвото на Златко Ориѓански и неговото значење за македонската музика и култура, ќе ја прескокнам увертирата и ќе ве поканам да бидете со нас во понеделник 17 октомври 2011, од 21-22 ч. на Канал 103.
За оние без класичен радио приемник и оние надвор од Скопје, ова е линкот преку кој што ќе можете да ја следите програмата на Интернет.
http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u
Се слушаме!


No comments:

Post a Comment