Wednesday, October 26, 2011

Снимка од разговорот со Искра Шукарова во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103

Снимка од разговорот со Искра Шукарова за овогодинешниот фестивал за современ танц и перформанс LOCOMOTION 4.
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-24102011/

No comments:

Post a Comment