Sunday, October 30, 2011

Камка Тоциновски во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 31.10.2011

Драги пријатели,
со задоволство ви го најавувам гостувањето на Камка Тоциновски во следната епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103. 
За неупатените, Камка е извонредно талентирана актерка, со одиграни завиден број на улоги што на театарските штици, што на филм. Помеѓу останатото, таа е една од ретките скопјанки со став и стас, а секако и девојка со интересен музички сензибилитет. 
Бидете со нас, во понеделник 31 октомври, од 21-22 ч. на Канал 103.

No comments:

Post a Comment