Tuesday, February 21, 2012

Снимка од разговорот со Славчо Димитров и Улф Петерсон


Снимка од разговорот со Славчо Димитров и Улф Петерсон по повод изложбата Член 1 и Музеј Нестрејт, која се отвора во Скопје во среда, 22 февруари во Чифте Амам (Национална галерија на Македонија). 
И малку музика...

http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-20022012/

No comments:

Post a Comment