Monday, February 27, 2012

DJ Димитри од Чаир/Пикисипи во 60 минути со Соња Исмаил на Канал 103 ::: понеделник 27.02.2012 ::: 21-22 ч.

Почитувани,
со неизмерно задоволство ве поканувам вечер (понеделник 27.02.2012) од 21-22 ч. на 103-от мегахерц, да го проследите миксот во живо на DJ Димитри од Чаир ака Пикисипи.
Верувам дека ќе се согласите дека не е неопходно да го објаснувам ликот и делото на човекот кој е еден од најодговорните за ширењето на хип-хоп вирусот во Македонија, пред се' со С.А.Ф и Чиста Околина, но и со ТВ шоуто Хип Хоп теза, кое што се емитуваше далечната '97-ма на А1 ТВ, потоа со радио емисиите на А1 и Топ фм радио, бројните настани кои што ги организираше и секако со извонредните диџејски настапи низ клубовите во земјата и Европа. Веќе некое време Пикисипи живее и работи во Прага, но за тоа повеќе ќе ни раскаже вечер во 60 минути.
Се слушаме, од 21-22 ч. на Канал 103. За оние без класичен радио приемник, стриминг на: http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

No comments:

Post a Comment