Wednesday, April 18, 2012

Снимка од 83 минути со Сашко Костов на Канал 103

Снимка од разговорот со Сашко Костов и премиерно преслушување на неговиот нов албум Silent in the Crowd, во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103.
Тагови: љубов, музика, смеење, сакање, радио...
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-103-16042012/

No comments:

Post a Comment