Monday, April 16, 2012

Премиерно преслушување на албумот Silent in the Crowd, на Сашко Костов ::: понеделник 16.04.2012 ::: 21-22 ч. на Канал 103

Почитувани, 
со нескриено задоволство ви го најавувам премиерното преслушување на албумот Silent in the Crowd, на Сашко Костов во вечерашното издание на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103.
Во емисијата гостин ќе биде и Сашко Костов, со кој ќе поразговараме за работата и процесот на создавање на ова, за него второ долгосвиречко музичко остварување на кое работеше заедно со неговиот бенд The Waiting Waits (Славчо Пеев, Оливер Тевчев, Игор Лефтеров), а исто така има и многу гости како Антоние Аранѓеловиќ, Техамана Скендеревска, Сеад Хаџиќ, Серафедин Куртов, Игор Иванов и Антоан Курт.
Бидете со нас, од 21-22 ч. на брановите на Канал 103.
Online streaming: http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u 

No comments:

Post a Comment