Monday, March 25, 2013

Жарко Пејковски Ж'ба во „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: 25.03.2013

Драги слушатели,
Ве поканувам во понеделник 25.03.2013 година, од 21-22 ч. на Канал 103, да го проследите најновото издание на „60 минути со Соња Исмаил", во кое гостин ќе биде Жарко Пејковски Ж'ба од групата Аутмајнд. 
Музика и муабет на радио, идеална варијанта за понеделник.
Стриминг на http://radiostream.neotel.mk:8000/kanal103.m3u 
http://radiostream.neotel.mk/kanal103 и http://radio.spodeli.org/103?play 

No comments:

Post a Comment