Monday, March 4, 2013

Роботек во „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 04.03.2013


Роботек во „60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103. За музиката што сака да ја слуша, за музиката што ја создава, за она што се нарекува сцена, за Скопје, за животот, на кратко :)
Бидете со нас, во понеделник 04.03.2013 од 21-22 ч. на Канал 103.

За оние без класичен радио приемник, ова се линковите за стриминг: 
http://radiostream.neotel.mk:8000/kanal103.m3u 
http://radiostream.neotel.mk/kanal103 
http://radio.spodeli.org/103?play 

No comments:

Post a Comment