Monday, November 7, 2011

Атанас Ботев во "60 минути со Соња Исмаил" ::: понеделник 07.11.2011 ::: 21-22 ч. ::: Канал 103

Драги пријатели,
Со неизмерно задоволство ви го најавувам гостувањето на Атанас Ботев во следната епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на вашето омилено радио Канал 103. 
Атанас Ботев е уметник кој користи и создава наративи кои се моќни и сугестивни, тој раскажува приказни за чие што конзумирање е потребна интензивна дигестија, што со ум, што со стомак.
Во "60 минути", со Ботев ќе слушаме музика, онаа музика која што на него оставила траги, доволно силни за да ги сподели со нас во слободниот етер на Канал 103.
Се слушаме, од 21-22 ч.
No comments:

Post a Comment